DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından farkındalık oluşturmak ve olası bir doğal afetlere hazırlıklı olmak amacıyla  reklam filmi hazırlamış olup izlemeniz ve öğrencilerimize izletmeniz önem arzetmektedir.Ben olmasam ne olur demeyin... Siz varsanız çok şey olur!

Afad gönüllüsü olmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Değerli  veli ve öğrencilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından öğrencilerimizin daha güzel vakit geçirebilmesi için  evde eğitim paketi hazırlandı. Daha çok ilkokul ve ortaokul seviyesindeki çocukların ve velilerimizin okuyabileceği kitaplar bir linkte toplanmıştır. Sizler için hazırlanan "Evde Eğitim Paketi" ile ilgili çalışmalara aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haz

Genel Müdürlüğümüzce "Meslek Dersleri Etki Analizi" adlı araştırma yürütülmektedir. Bu araştırma kapsamında geliştirilmiş anket ile, Anadolu imam hatip lisesinde öğrenim gören bütün sınıf düzeylerindeki öğrencilerin görüşlerinin alınması ve değerlendirilmesi amaçlanmıştır.

Söz konusu anket, http://dogm.meb.gov.tr/anket/ bağlantı adresinde 31 Mayıs-21 Haziran 2021 tarihleri arasında erişime açılmıştır. Anketin okulunuzda öğrenim gören bütün sınıf düzeylerindeki öğrencilerin doldurması gerekir.

Haz

Türkiye genelinde öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran'da alacak, 2 Temmuz'a kadar okullardaki telafi programına isteyenler katılabilecek.

Değerli Öğretmenlerimiz!

7 Haziran Pazartesi günü Saat 13.00 da okulumuz öğretmenler odasında kurul toplantımız olacaktır.

Tüm idareci ve öğretmenlerimizi toplantıya bekliyoruz.

May

2021 YILI AFETE HAZIRLIK YILI İLAN EDİLMİŞTİ. E DEVLET ÜZERİNDEN AFAD  GÖNÜLLÜSÜ OLMAK İÇİN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

http://gonullu.afad.gov.tr/ adresinden alacağınız eğitimler ile hem afetlere karşı hazırlık kapasitemizi arttırabilir hem de küçük hediyeler kazanabilirsiniz.

İlgilenenlere ilan olunur.

KAĞITLAR ÇÖP DEĞİLDİR

Değerli velilerimiz,Sevgili Öğrenciler!

Okulumuzun başlatmış olduğu kağıt toplama ve geri dönüşüm kampanyamız devam etmektedir.  Hafta içi her gün 09.00 - 17.00 arasında atık kağıtları okulumuza teslim edebilirsiniz. Unutmayalım çöpe atılan her kağıt ormanlarımızın yok olmasına neden olmaktadır.  Ormanlarımızın yok olmaması için çöpe atılacak kağıtları okulumuza geri dönüşüme gönderelim.

İlginizi bekliyoruz.

Sayın Velilerimiz;

Son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına karşı sizleri uyarmak istedik.

Ücretsiz tablet dağıtımı başvurusu için tıklayın gibi gelen SMS lerdeki linklere tıklamayınız.

Mağdur olmamak için dikkatli olunuz.Sadece resmi kaynaklardan yapılan duyurulara dikkat ediniz.

Şu an için okullarda TABLET DAĞITIMI yapılmamaktadır.

Tablet dağıtımı ile ilgili bir gelişme olursa  Okul idaresi ve öğretmenlerimiz tarafınadan bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm velilerimize önemle duyurulur.