Sevgili Öğrencilerimiz;

Tam kapanma ve daha önceki tedbirlerle beraber eğitim öğretim sonlanmamış, sadece tüm sınıflarda uzaktan eğitime geçilmiştir. Eğitim-öğretimin 02 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edeceğini de düşünerek bu konuda tüm  öğrencilerimizden hassas davranmalarını ve üzerlerine düşen görevleri yerine getirerek ders katılımlarını sağlamalarını istiyoruz.

Değerli Öğrencilerimiz!

Mezun olacak öğrencilerimizden okul forması yıpranmamış,giyilebilir olanların durumu yeni forma almaya müsait olmayan öğrencilerimize vermek maksadıyla okul idaremize bırakmaları rica olunur.

Tamamen gönüllülük şartı vardır. Teşekkür ederiz.

Değerli Paydaşlarımız,

25 Mayıs 2021 tarihi itibariyle ülke geneli 7.500 civarına düşen covid-19 vaka sayılarını tedbirlere sıkı sıkıya uymaya devam ederek  daha aşağılara çekilmesine katkı sağlayalım. Kalabalık ortamlardan uzak kalarak, maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyarak;  riskli bölgede yer alan ilimizi düşük riskli hale getirebilmek hepimizin elinde.

Lütfen dikkat edelim.

May

Eğitim-Öğretim Hizmetleri sınıfı dışında görev yapan personelin il içi yer değişikliğine ilişkin TASLAK inha için tıklayınız.

LGS'de Görev Talebi

06 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS sınavında okulunuz öğretmenlerinden sınav görevi bulunmayıp, sınav görevi almak isteyenlerin  28/05/2020 Cuma günü saat 14.00'a kadar Müdürlüğümüze müracaat etmesi gerekmektedir.Önemle Duyurulur.

May

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 24/05/2021 tarihli ve 482155 sayılı yazılarında, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değirlendirilmesi amacıyla 26 Nisan-02 Temmuz 2021 tarihleri arasında https://gencizbiz.gsb.gov.tr adresinden veye e-devlet üzerinden elektronik başvuru yoluyla yapılacağı ile ilgili yazıları ekte gönderilmiş olup,   okulumuz öğrencilerine duyurulur.

May

25 Mayıs 2021- 10 Haziran 2021 tarihinde başvurular ösym sistemi üzeinden alınacak olup, 19 Haziran 2021 tarihinde Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde e-sınav uygulama binalarında yapılacaktır.Duyurulur.

Değerli Müdürlerimiz

Okul/kurumlarda görev yapan öğretmen/idarecilerin www.sifiratiktema.org adresinden kayıt olmaları ile ilgili yazılar gönderilmişti. Ancak; Bakanlığımızdan gelen bilgiye göre  Adana il Milli Eğitim Müdürlüğümüzde konuya ilişkin yeterli kayıtların yapılmadığı bildirilmiştir. Bu nedenle; tüm okul/kurumlarda görev yapan öğretmen/idarecilerimizin 26.05.2021 tarih mesai bitimine kadar www.sifiratiktema.org adresinden "Sıfır Atık Eğitim Portalı"na kayıt olmaları önem arz etmektedir.

May

6 Haziran tarihinde yapılacak olan LGS için, ikinci görevlendirmelerde yapıldı. Görev alıp almadığınızı kontrol etmek için TIKLAYINIZ.