2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınavları

Haz

Değerli Açık Lise Öğrencilerimiz!

Okulumuz Mesleki Açık Lise  derslerimizi  aynı program doğrultusunda yarın okulumuzda yüz yüze yapacağıız.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

Telafi Eğitimle İlgili Tüm Detaylar

TELAFİ EĞİTİMİ NASIL OLACAK?

Telafide Ben de Varım programı kapsamında, okul, ilçe ve il genelinde sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif eğitim faaliyetleriyle etkinlikler gerçekleştirilecek. https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer verilen açıklamada tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde hareket edileceği bildirildi. Öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik örnek eğitim faaliyetleri, içerik ve materyallerine söz konusu internet adresinden erişilebilecek.

MEB TELAFİ EĞİTİMİ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Telafi eğitimi başvuruları 21 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Telafi eğitim faaliyetleri ise 5 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyen öğrenciler, veli izin belgesiyle eğitim faaliyetlerinin açıldığı okullara başvuruda bulunabilecek.

MEB TELAFİ EĞİTİMİ ZORUNLU MU?

Telafi eğitiminde hem öğrenciler hem de öğretmenler için gönüllülük esas olacak. Programda eğitim faaliyetleri fiziksel, sosyal-duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim olmak üzere dört alanda hareket edilecek.

Kıymetli Öğrencilerimiz!

Yarın 18 Haziran Cuma günü karneler sadece dijital ortamda olacağı için karne basımı olmayacaktır.

Bu nedenle okula sadece karne almak için gelmenize gerek yoktur.

Değerli Öğrencilerimiz!

Okula geldiğinizde maske-mesafe-hijyen kurallarına dikkat edinizi.

Değerli Öğretmenlerimiz!

Okula geldiğinizde snıf defterlerini ve nöbet defterini mutlaka dolduralım.

İdarede imza atmanız gereken evraklar olabilir. Mutlaka kontrol ediniz.

Haz

Covid-19'a karşı tedbirli devam ediyoruz. Salgının bitmesi konusunda en önemli tedbirlerden olan temizlik konusunda öğrencilerimizde kalıcı öğrenmeler ve istendik davranışlar kazanmaları için gerekli tüm çalışmaları yapmamız önem arz etmektedir. Bu kapsamda çocuklarınızın el, yüz, tırnak, saç vb. temizliği konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Tüm velilerimize önemle duyurulur.

GENÇLER!

18 HAZİRAN GÜNÜ KARNELER ELEKTRONİK ORTAMDA HAZIR OLACAK.

18 HAZİRAN CUMA GÜNÜ OKULLARDA KARNE DAĞITIMI OLMAYACAKTIR.

E OKUL SİSTEMİNDEN GÖREBİLECEKSİNİZ.

2 TEMMUZ GÜNÜ İSE İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE KARNE BASIMI YAPILACAKTIR.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulda bulıunduğumuz günlerde Covid-19 tedbirleri kapsamında okul koridorlarında, sınıflarda, bahçede maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Herkes tarafından ortak kullanılan (kapı kolu, tırabzanlar, musluklar) yerlere dokunduğumuzda mutlaka ellerimizi yıkayalım ya da dezenfektan ile dezenfekte edelim.

Okul İdaresi