Sevgili Öğrenciler!

2. Dönem sınavlara girmek istemeyenlerden dilekçe alınmıştı. Ancak il dışında olan veya okula gelemeyen öğrencilerimiz oldu.

Bu gibi öğrencilerimiz okulumuz için hazırladığımız formu doldurarak dilekçe vermiş olacaklar.

Dilekçe vermiş olanların doldurmasına gerek yoktur.

May

Yaz döneminin yaklaşması ve sıcakların artması sebebiyle ''Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğin'' 11. Maddesi gereğince kamu kurum ve kuruluşlarında yaz döneminde uygulanacak olan kılık kıyafet Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 25/05/2007 tarih ve 2007/14 sayılı genelgesinde belirtilen şekilde 17 Mayıs 2021- 15 Ekim 2021 tarihleri arasında uygulanacağı belirtilmektedir.

Önemle Duyurulur.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan LGS sınavında görev yerleri belli oldu.

Sınav görev talebinde bulunan öğretmenlerde MEBBİS sistemi üzerinden giriş yapıp, sınav görevlerinin kontrolde edebilirler.

LGS sınavı görev onaylamak için tıklayın

May

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Vakfı işbirliğinde yürütülmekte olan "Değerli Öğretmenim Programı" kapsamında bu hafta öğrencilerimize yönelik  " İnovasyon ve Yeni Nesil Girişimcilik- Start Up" konulu eğitimimiz gerçekleştirilecek.

Eğitime tam katılım sağlayan tüm öğrencilerimiz online sertifika almaya hak kazanacaklar.

.

Zoom ID: 917 6332 2032

Şifre: 072443

24 Mayıs Pazartesi

⏰ 12.30-14.30

.

@tcmeb

@ziyaselcukprofdr

@adanavaliliği

@valisuleymanelban

@adana_mem

@muratsert

@anadolu_vakfi

#eğitimadına

#eğitimAdana

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,

MEBBİS Sisteminde Kişisel Bilgilerinizin(mail adresi,telefon numarası), öğrenim bilgilerinizin, sendika bilgilerinizin kontrol edilerek varsa hatalı bilgilerin okul idaresine bildirilmesi; ayrıca kademe -terfi bilgilerinizin de kontrol edilerek hatalı bilgiler için okul idaresine yazılı müracaat dilekçesi ile başvurmanız gerekmektedir.

Değerli Öğretmenlerimiz!

6 Haziran da yapılacak olan Merkezi Sınavda görev almak isteyen hocalarımız bugün 23.59 a kadar Sınav görevi isteğinde bulunabilir.

Değerli Öğrencilerimiz!

22 Mayıs Cumartesi günü Mesleki Açık Lise Derslerimizi Zoom programı üzerinden yapacağız.

Gruplarda atılan linklerle derse katılım sağlayabilirsiniz.

Hayırlı Günler.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Bu form öğrencilerinizin rehberlik ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla hazırlanmıştır. Lütfen aşağıda belirtilen alanlarda öğrencilerinizin rehberlik hizmetlerine ihtiyaçları olup olmadığına ilişkin görüşünüzü belirtiniz.

Şimdiden teşekkür ederiz.

Form https://forms.gle/T5Q5m9HMVNDcqo9t6

May

Bilindiği gibi 18-24 Mayıs tarihleri arası Müzeler Haftası olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde faaliyet gösteren tüm sanal müzeleri https://sanalmuze.gov.tr/  bölümünde bulabilirsiniz.

Öğretmen,öğrenci ve velilerimize duyurulur.

May

Öğrencilerimizden 2. dönem sınavlarına girmek istemeyenlerin dilekçelerini en son 21 Mayıs 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar okul idaremize ulaştırması gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.