Eyl

CEYHAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TERÖRLE MÜCADELE ŞUBESİNDEN POLİS ABİ VE POLİS ABLAMIZ BİLGİLENDİRME VE ÖNLEME FAALİYETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA SEMİNER DÜZENLEDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜLEN SEMİNER İÇİN TÜM POLİS TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

PROGRAM AKIŞI

AÇILIŞ KUR'AN-I KERİM OKUMASI

OKUL ZÜMRE BAŞKANIMIZ HİLMİ ÇELİK SELAMLAMA KONUŞMASI

İLAHİ DİNLETİSİ

NAAT VE KASİDE DİNLETİSİ

İLÇE VAİZİ M.SALİH GÜLER'İN KONUŞMASI

GÜL SUYU , GÜL LOKUMU İKRAMI

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MELİD KANDİLİ SİNEVİZYON GÖSTERİMİ

ŞİİR DİNLETİSİ

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİMİ

KAPANIŞ.

Eyl

OKUL ZÜMRE BAŞKANIMIZ HİLMİ ÇELİK VE ÖĞRENCİLERİMİZ PROGRAM ÖNCESİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

Eyl

ÇEDES TANITIM TOPLANTISI TÜM OKUL TEMSİLCİLERİ VE PAYDAŞ KURUMLARIN KATILIMIYLA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ.

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuzda Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında terör konulu seminer verildi.

Kas

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokulu öğrencileri arasında geleneksel olarak gerçekleştirilen " Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma yarışmaları için okul seçmelerini tamamladık.  Kaybedeni olmayan bu etkinlikte okulumuzu temsil hakkı elde eden öğrencilerimizi kutlar, seçmelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dokunur gayretine,

Karışma hikmetine.

Sahibi hürmetine

Kulu incitme gönül

Kas

Okulumuzun emektar müdürü Sayın Hayati ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret etti.  Ziyaretleriyle bizleri bahtiyar eden kıymetli müdürümüze teşekkür ederiz.

Ekm

İMAM-HATİPLİLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE İLÇE MÜFTÜMÜZ İBRAHİM MEMİŞ HOCAMIZ VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ BİLAL AKCA HOCAMIZ OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDULAR.

KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON KAPSAMINDA OKULUMUZ PANSİYONU YEMEKHANESİNDE KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ.

YARDIM EDEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

İMAM-HATİPLER HAFTASI KUTLAMASI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI.

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN GÖREV ALDIĞI PROGRAMDA ÇEŞİTLİ OKUMALAR VE VİDEO İZLEMELER YAPILDI.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

MESLEKİ UYGULAMA KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ CUMA NAMAZI İMAM HATİPLİK VE MÜEZZİN KAYYIMLIK YAPMAYA BAŞLADI.

BU HAFTA İLÇEMİZ BAHÇELİEVLER CAMİNDE ÖĞRENCİMİZ İSMAİL ESENBOĞA İMAM OLARAK VAZİFE ALDI .

Eyl

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilere okul müdürümüz Mehmet BOZER ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Metin BİLKAY tarafından değerler eğitimi kapsamında uyum semineri verildi.

Akabinde öğrencilerimiz tarafından şiir ve ilahi dinletisi yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğrencileri her gün bir saat okuma saatinde kitap okuyor.

Beden eğitimi dersine tam kadro kitap ile çıkıp okuma yapan öğrencilerimizi tebrik ederiz.