15 ARALIK 2023 CUMA GÜNÜ MESLEKİ UYGULAMA FAALİYETİ KAPSAMINDA İLÇEMİZ DEĞİRMENDERE MAHALLESİ YÖRÜKLER CAMİİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ CUMA NAMAZI KILDIRDILAR.

ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

CEYHAN KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN BAŞLATILAN "ÖĞRETMENİMİZİ EVİMİZDE MİSAFİR EDİYORUZ." PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEMİZ YELLİBEL MAHALLESİNDE İKAMET EDEN 12. SINIF ÖĞRENCİSİ AHMET EMİN KANDEMİR'İN AİLESİNİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ,MÜDÜR YARDIMCIMCILARIMIZ VE MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİMİZLE ZİYARET ETTİK.

MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI KANDEMİR AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

1 ARALIK 2023 CUMA GÜNÜ İLÇEMİZ YELLİBEL MAHALLESİ CAMİİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ UYGULAMA FAALİYETİ KAPSAMINDA CUMA NAMAZINI KILDIRDILAR.

ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması Adana ilinde öğrencimiz Hüseyin BARADAY il ikincisi oldu.

Öğrencimizi ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz

DİN EĞİTİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN MUTAD OLARAK YAPTIĞI MESLEKİ YARIŞMALAR KAPSAMINDA :

- GENÇ SADA KUR'AN OKUMA

- GENÇ BİLALLER EZAN OKUMA

- GENÇ MUHAFIZLAR HAFIZLIK YARIŞMASI

- GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA YARIŞMASI

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YÜKSEK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.

TÜM KATILIM GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLER, TEŞEKKÜR EDERİZ.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Özgül Gür "Doğadaki Ayak İzlerimizi Azaltabiliriz" adlı eTwinning projesine 5 öğrencimizle birlikte ortaklık yapacak. Projede Türkiye'den Ordu, Aydın, İstanbul, Adana ve Malatya ile Azerbaycan'dan Sumgayıt ve Tovuz şehirlerinden ortaklar yer alıyor projenin amacı dünyanın ekolojik bütünlüğünün devam etmesi ve canlıların biyolojik devamlılığını sürdürülebilir olması, güvenli bir geleceğin yaratılması için neler yapılabilir üzerinde durularak bu konuda farkındalık yaratacak. Projede su, plastik, karbon, ekolojik ve Dijital ayak izlerini konu alarak etkinliklerini gerçekleştirecektir.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI OKULUMUZ TÖREN ALANINDA SAAT 9:05 DE SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI. DUYGU DOLU GEÇEN PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN DİLEK AYDIN HOCAMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KIZILAY HAFTASI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

Kas

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE GÖNDERDİĞİ KAYNAK VE TEST KİTAPLARINI ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITTIK. ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINA KATKI SAĞLAMASI TEMENNİSİYLE...

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarını okulumuz konferans salonunda büyük bir coşku ile kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

ÇEDES- Değerler Eğitimi  Kulübü olarak okulumuz 9-B sınıfı öğrencilerinden Mert İPEK kardeşimizi evinde ziyaret ettik.

Küçük bir kaza sonucu  kolunda kırık oluşan öğrencimizin yanında olmak , manevi destek vermek ve geçmiş olsun dileklerini ifade etmek adına bu güzel ziyaretlerinden dolayı Metin BİLKAY hocamıza ve Değerler Eğitimi Kulübünün üyeleri öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İMAM-HATİPLER HAFTASINI FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLADIK.

KONFERANS SALONUNDA ETKİNLİK DÜZENLEDİK.

CAMİDE İMAM-HATİPLİ OLMANIN ŞÜKRÜNÜ EDA EDEREK DUALAR ETTİK.

GEÇMİŞLERİMİZİ HAYIRLA YAD ETTİK.

Ekm

9 B SINIFI ÖĞRENCİ VELİLERİ İLE TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

KATILIM GÖSTEREN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VE OKULUMUZ TARAFINDAN DÜZENLEN GENÇLİK BULUŞMASI PROGRAMINI BAHÇELİEVLER CAMİNDE SABAH NAMAZI KILIP OKUL PANSİYONUMUZDA ÇORBA VE ÇAY İKRAMIYLA İCRA ETTİK. TÜM KATILIMCILARA CAN-I GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.