Anadolu İmam Hatip Lisesi

0 (322) 613 61 16
Adres
MİTHAT PAŞA MAH. ÇAĞRI SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 57 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA
Din eğitimi ve akademik eğitimde saygın kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkelerine bağlı olarak toplumun ihtiyacını karşılayacak, iyi yetişmiş, sahih kaynaklardan beslenen, bilgiyle ahlakı özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağın gelişmelerini iyi takip eden ve her an kendisi geliştirmeye hazır bireyler yetiştirmek, bulunduğu topluma, faaliyet alanı kapsamında en üst düzeyde hizmet eden kurum olmak. Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Toplantı Salonu :1
Yatakhane Koğuşu :5
08.20 - 15.40
Kalorifer, klima
Pansiyon Bilgileri
196 erkek öğrenci
Lojman
0 -
Ulaşım
Otoyol, E 5 Karayolu ve demir yolu ilçenin yanından veya içinden geçmektedir. Okula ve ilçeye her türlü ulaşım aracı ile ulaşım çok kolaydır.
Yerleşim Yeri
Ceyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesinde bulunan okulumuzun yeri çok güzel, merkezi ve güvenilirdir. Yaz ayları sıcak, kış ise ılık geçmektedir. Isınma doğalgaz, klima, elektirikli soba, ve normal soba ile olmaktadır. Ev kiraları genelde yıllık olarak peşin alınmakta 4 ile 7 bin lira arasında değişmektedir. İlçemizde her türlü taze sebze-meyve yılın her döneminde bulunmakta, kış ayları rahat geçmektedir. Adana,Osmaniye, Mersin, Gaziantep gibi illere ulaşım çok kolaydır.
ilçe merkezine uzaklık 1 km. il merkezine uzaklık 45 km.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
voleybol, basketbol, badminton, futbol, satranç
OKULUMUZUN TERCİH KODU:17890