Mustafa KEMANECİ - Müdür Başyardımcısı

1973 yılında Kadirli´de doğdu.İlkokulu Ceyhan Beşocak ilkokulunda, Ortaokulu Ceyhan İmam Hatip Lisesi ortaokul bölümünde´nde, Liseyi 12.sınıfa kadar Ceyhan İmam Hatip Lisesi´´nde, son sınıfı ise 1993 yılında İstanbul Eyüp İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü kazanarak 1997 yılında mezun oldu. Sırasıyla Ankara Etumesgut Özel Ferda Lisesi, Ceyhan Pamukeli İlköğretim Okulu, Ceyhan Ayşemalaz İlköğretim Okulu, Mithatpaşa İlköğretim Okulu ve Remzioğuz Arık İlköğretim Okulu´nda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği yaptı. 2011 yılında Coğrafya bıranşına geçerek Ceyhan Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Coğrafya Öğretmeni olarak görev yapmaya başladı.