Mehmet BOZER - Okul Müdürü

MEHMET BOZER

01.12. 1987 tarihinde Osmaniye/Kadirli´de doğdu. Adıyaman Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliğini bitirdi. İlk görev yeri olan Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip  Lisesinde 2012 yılında göreve başladı.2016 yılında eş durumu atamasıyla Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde göreve başladı. Bir yıl Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalştıktan sonra  2017 yılında Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı  olarak atandı.3 yıl burada çalıştıktan sonra 2020 yılında Ceyhan Anadolu İmam Hatip Lisesinde okul müdürü olarak göreve başladı. Yakın zamanda Yönetim alanında alanında yüksek lisans yaptı.Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi ve Anadolu Üniversitesi İlahiyat Bölümü öğrencisi. Evli ve iki kız çocuğu babası.