EBA TV 14 -20 ARALIK LİSE DERS SAATLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

EBATV DERS ÇİZELGESİ

Norm fazlası öğretmenlerin başvuruları 12-14/Aralık/2020 tarihleri arasında ADABİS üzerinden yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğretmenlerimiz ADABİS´e T.C.Kimlik numaraları ve ADABİS şifreleri ile giriş yaptıktan sonra

Başvuru İşlemleri Modülü->Norm Fazlası Öğretmenler->Başvuru Ekranı´nı tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirler.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Norm fazlası öğretmen listesi için tıklayınız.

İhtiyaç listesi için tıklayınız.

ADABİS şifresini bilmeyen öğretmenlerimiz şifrelerini kadrolarının bulunduğu okul/kurum müdürlüğünden alacaklardır.

Okul/Kurum Müdürlüklerinin Dikkatine!

Talepte bulunan öğretmenlere ADABİS şifresi vermek için;

ADABİS´e kurum kodu ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra Personel Modülü->Şifre İşlemleri menüsünü açıp talepte bulunan öğretmene ADABİS şifresi verebilirsiniz.

Çocuklara Allah'ın isimleri verilebilir mi?

TÜM  HASTALARA HAYIRLI  ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

HAFTALIK HAVA TAHMİNLERİ AŞAĞIDADIR.

GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRMENİZ TEMENNİSİYLE...

İlgili Yönetmeliğin  "Öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu" başlıklı 23 üncü maddesinin yedinci fıkrası kapsamında gerçekleştirilen nakil ve geçişler listesine, Sağlık Bakanlığınca "Ektodermal Diplazi" hastalığının eklenmesi uygun bulunmuştur. Buna bağlı olarak söz konusu liste güncellenmiştir. Güncel listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Güncel Öğrenci Nakil ve Geçişlerine Esas Teşkil Eden Hastalıklar Listesi (.pdf)

CEYHAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ BÜYÜK BİR PROJEYİ İLÇEMİZE KAZANDIRMAK İÇİN TOPAĞA KAZMAYI VURDU.

İLÇEMİZDE EKSİK OLAN HAFIZLIK KÜLLİYESİ İNŞAATI BAŞLADI.

CEYHAN ANADOLU İHL AİLESİ OLARAK TEBRİK EDİYOR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANMASINI TEMENNİ EDİYORUZ.

Annesi ve/veya babası hayatta olmayan çocukların, Darüşşafaka'da tam burslu ve yatılı eğitim almasına yardımcı olabilirsiniz.

Başvuru ve detaylar için tıklayın

TÜM  HASTALARA HAYIRLI  ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

OKUL WEB SİTEMİZİN ÜST MENÜ ÇUBUĞUNDA  BULUNAN REHBERLİK SERVİSİMİZ ADLI MENÜYÜ ZENGİN İÇERİKLE ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK.

ÖZELLİKLE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE FAYDASI OLACAK KONULARI EKLEDİK.

KATKILARI İÇİN REHBER ÖĞRETMENİMİZ CUMHURİYET BÜYÜKTAŞ HOCAMIZA VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ METİN BİLKAY HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kur'an-ı Kerim'e abdestsiz dokunmak caiz midir?

12 ARALIK CUMARTESİ LİSE EBA TV CANLI DERS SAATLERİ.

Milli Eğitim Bakanlığı Tebliğler Dergisi Aralık 2020 - 2759

İÇİNDEKİLER-Sayfa No

1. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Nükleer Enerjiye Giriş Dersi (11. Sınıf) Öğretim Programı (Protokol Kapsamındaki Okullar İçin)-1187

2. Aşçı Kurs Programı ve Pastacı Kurs Programı-1189

3. Açık Öğretim Lisesi Genel Lise (Dönemlere Göre) Haftalık Ders Çizelgesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (Dönemlere Göre) Haftalık Ders Çizelgesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Anadolu Meslek Programı Haftalık Ders Çizelgesi-1190

4. Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi Programı-1192

5. Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede Değişiklik Yapılması-1193

6. Yat Mutfağı Personeli Yetiştirme Kurs Programı-1195

7. Temel Pastacılık, Asya Mutfağı ve Klasik Türk Mutfağı Kurs Programları-1196

8. Duyurular-1197

3. Duyurular-373

Tebliğler Dergisi için TIKLAYINIZ

TÜM  HASTALARA HAYIRLI  ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile 5-12. sınıf öğrencilerinin ilan edilen tematik alanlar arasından kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine bilimsel metodolojiye uygun şekilde çalışmalar yaparak elde ettikleri araştırma sonuçlarını sergileyebilecekleri Bilim Fuarlarına destek verilmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Çağrı Metni yayınlanmıştır.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvurular 23 Kasım 2020 tarihinde başlayacak ve 22 Ocak 2021 saat 17.30'a kadar devam edecektir.