Mrt

MAHALLE SAKİNLERİNDEN AYAKLARINDAN ENGELLİ MEHMET AMCAMIZ VEFAT ETTİ.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLE MERHUM İÇİN KURULAN TAZİYE ÇADIRINA ZİYARETTE BULUNDUK.

KOMŞU İLİŞKİSİ GÖZETİLEREK YAPILAN ZİYARETTE KUR'AN-I KERİM OKUYUP DUA ETİİK.

MEHMET AMCAMIZIN EŞİ VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNDE BULUNDUK.

OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI METİN BİLKAY,İHL MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ KÜBRA NUR SARIKAYA , COĞRAFYA ÖĞRETMENİMİZ ÖZGÜL GÜR VE BİR GRUP ÖĞRENCİ İLE YAPTIĞIMIZ BU ZİYARETTEN DOLAYI MERHUMUN YAKINLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BU GİBİ ÖRNEK DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TÜRKİYE GENELİ TÜM OKULLARDA AYNI GÜN VE SAATTE YAPTIĞI MESLEKİ DERSLER KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVINI OKULUMUZDA TÜM ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 12 MART İSTKLAL MARŞI'NIN KABULÜ KUTLAMA PROGRAMI İCRA EDİLDİ.

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN GÜZEL BİR PROGRAM OLDU.

PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN EDEBİYAT ÖĞRETMENİ MEHMET DURMUŞ SİLBIYIK VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÖNDER İMAM-HATİPLİLER DERNEĞİNDEN OKULUMUZA ZİYARET

ÖNDER Adana İl Başkanı Sn. Veyis ŞAHİN ve ekibi ile ÖNDER Ceyhan İlçe Başkanı Sn. Ali KARABATAK okulumuza ziyarette bulundular.

İlçemizdeki İmam-Hatip Okulları müdürleriyle birlikte verimli bir toplantı gerçekleşti.

Tüm ziyaretçilere katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ PANSİYONU MESCİDİNDE HATİM PROGRAMI DÜZENLEDİK.

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimiz ile pansiyonumuz mescidinde mübarek üç aylar içerisinde vatanımız,milletimiz ve tüm mukaddesatımız için Kur'an-ı Kerim hatmi tertip ettik.

Bize bu güzel vatanı yaşanabilir kılmak için Allah yolunda şehid olan tüm şehidlerimizi, gazilerimizi ve tüm Alem-i İslam'ın geçmişlerinin ruhunu dualarla yad ettik.

Bu hatim programına katılan tüm öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA HER HAFTA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ TYT-AYT DENEME SINAVLARINA BUGÜN 13. TYT SINAVINI EKLEDİK.

11 VE 12. SINIFLARIMIZIN SINAVA HAZIR OLMASINI SAĞLAMAK ADINA ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET BOZER KADIN MESAİ ARKADAŞLARIMIZA VE ÇALIŞANLARIMIZA GÜL TAKDİMİNDE BULUNARAK KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

ANADOLU İMAM-HATİP AİLESİ OLARAK TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLARIZ

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMAMIZI TÖREN ALANINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

EMEĞİ GEÇEN ÖZGÜL GÜR VE HAYRİYE FATMA AKTAŞ HOCALARIMIZA VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKUL KOMŞU ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Okulumuz komşularından koca çınar, saz imalat atölyesi olan Abgulgaffur MUHACİROĞLU'nu ziyaret ettik.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yaptığımız bu ziyarette ağaçtan saza olan serüveni anlatan ustamız ilçemizdeki tek isim olarak sanatını icra ediyor.

Çok faydalı olan ziyarette Rehber öğretmenimiz Cumhuriyet BÜYÜKTAŞ ve Coğrafya öğretmenimiz Özgül GÜR'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ YEŞİLAY KULÜBÜ GÜZEL BİR PROGRAM YAPTI.

YEŞİLAY HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPAN KULÜBÜMÜZE VE HAYRİYE FATMA AKTAŞ HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK SÜRECİNDE HER HAFTA TYT yada AYT DENEME SINAVI YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.

BU HAFTA 11. DENEME SINAVIMIZI YAPTIK.

KATILIM GÖSTEREN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE EMEKLERİNDEN DOLAYI TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGİLENDİRME PROGRAMI YAPTI.

OKUL MÜDÜR BAŞ YARDIMCIMIZ MUSTAFA KEMANECİ YANGINDA NELER YAPILMASI GEREKTİĞİNİ VE YANGIN TÜPÜNÜN NASIL KULLANILMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI OLARAK ANLATTI.

Mrt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜNDE OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPTIK.

Şbt

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Rehberlik Yürütme Komisyonu toplantımızı gerçekleştirdik.

Bu dönemde yapılacak iş ve işlemlerin kısa ,orta ve uzun vadede programını belirledik.

Öğrencilere daha etkin rehberlik sağlamak adına yapılan toplantımız hayırlara vesile olsun ...

Şbt

Ceyhan İlçe Müftüsü Sayın İbrahim MEMİŞ okulumuz öğrencileri ile okulumuzda bir araya geldi.

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize "Din Hizmetleri" konulu konferans verdi.

Öğrencilerin büyük beğenisini alan konuşma sonrası aile fotoğrafı çektiren İlçe Müftümüz öğrencilerimizi makamında ağırlamak istediğini ifade etti.

Kendisine yoğun mesaisi içerisinde bize vakit ayırdığı için çok teşekkür ederiz.